Steinkjer Orienteringsklubb

 

Hovedsponsor: 

 

 

 

Sponsor: 

 

 

Samarbeidspartner: 

 

 

 

Påmelding til løp: 

 

 

 

  

 

 

 

 

 

 

 


 

 

 

 

  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Kalender
August 2014
MaTiOnToFr
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
September 2014
MaTiOnToFr
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930 
Neste 7 dager
Mandag 1 Sep:
Treningsløp
Onsdag 3 Sep:
Trening
Arkiv nyhetsartikler
Våre arrangement
Meny
Aktivitet
steinkjerok
Diskusjonsforum

Steinkjer Orienteringsklubb sin hovedside

Fortsatt fine forhold å trene o-teknikk i skogen. Foto Ola Benan
Kveldens o-tekniske trening samlet 11 løpere på Isbolkartet. De organiserte o-tekniske kveldene går mot slutten. Neste onsdag er den siste for sesongen. Fint å se at så mange fortsatt holder det i gang.

Dagens trening foregikk for en gangs skyld i samlet flokk, hvor det ble brukt tid å se på terrengdetaljer og kartet. Alle bestod kompasstesten som var på 700 meter, ingen kom lengre enn 30-40 meter fra posten.

Kommenter artikkel:FB logo KI logo

Sølvguttene i H13-16 fv Jørgen Rannem Halse, Birk Barstad Sund og Sivert Sem

Det ble mye metall i dagens KM stafett som ble arrangert i Jervskogen skisenter ovenfor Malvik. Kartet var det gode gamle som ble utgitt i forbindelse med VM for noen år siden.

Følgende tok medalje for klubben:

H13-16, sølv til: Birk Barstad Sund, Sivert Sem og Jørgen Rannem Halse.

D13-16, bronse til: Marit Ishol Skogan, Vibeke Kvistad Dengerud og Kjersti Kvistad Dengerud.

D17, sølv til: Norunn Kvistad Dengerud, Gunhild Kvistad og Marie Dale.

H135 gull til: Trond Svanø-Hafstad, Arve Lægran og Atle Dengrud.

I tillegg kan det nevnes at Lina Benan løp en veldig bra førsteetappe for et mixlag, og laget havnet på pallen, men utenfor konkurranse. Sigrid Ishol ble også observert i god form, da hun like gjerne tok en ekstrarunde rundt hele samlingsplass før hun stemplet i mål.

Alt i alt en meget bra KM helg for Steinkjerløperne. For flere bilder se klubbens facebookside.

Kommenter artikkel:FB logo KI logo

Årets klubbmesterskap arrangeres på Eggevammen mandag 18. august.
Korte løyper og lettløpt terreng!

Oppmøte Egge Gård. Påmelding og start fra kl 18:00 til 19:30
Fristart, med minimum 1 minutt startintervall, løse postbeskrivelser
Klasser, løypelengde og nivå:
• D -12 og H -12: 1,6 km C-nivå
• D 13-14 og H 13-14: 2,2 km B-nivå
• D 15-16 og H 15-16: 3,0 km A-nivå
• D 17-54 og H 17-54: 3,6 km A-nivå
• D 55-69 og H 55-79: 2,2 km B-nivå
• D 70- og H 70: 1,6 km C-nivå

Årets klubbmesterskap er en sprint som går delvis i boligfelt og delvis i skog. C-løypa går ikke i boligfelt.
Noen av postene har en litt uvanlig postplassering, som vil framgå av postbeskrivelsen. På starten vil du finne et oppslag med aktuelle tegn som er brukt i postbeskrivelsen, med en forklarende tekst.
Som seg hør og bør på større og viktige mesterskap, er det også på Steinkjer OKs klubbmesterskap en TV-post, husk derfor å børste håret før start!
Startkontingent kr 30,-. Premiering på sesongavslutningskvelden i november.

VEL MØTT!

Kommenter artikkel:FB logo KI logo

Det nærmer seg årets klubbtur til Stjørdal/ Meråker. Det er påmeldt 26 løpere fra Steinkjer OK. Håper enda flere blir med og stiller opp i direkteklasser (alle nivå) eller som heiagjeng.

Vi har leid samfunnshuset i Meråker sentrum (på kartet lørdag). Vi har hele lokalet så det er god plass! Overnatting på flatseng. Vi disponerer kjøkken. Alle tar med tørrmat selv (butikk i nabohuset). Det er dusj på arena fredag og lørdag så har ikke meldt behov for dusjtilgang.

Lørdag blir det felles middag. Forutsatt "utevær" så inviteres alle til grilling ved Dengeruds hytte i Fagerlia. Hvis plaskregn ordner vi noe felles på Samfunnshuset.

Klubben dekker overnatting begge netter og middag lørdag.

Fint om alle som ønsker overnatting i Samfunnshuset sender en SMS med antall til Gunhild (98665738). Ta også kontakt om noen har behov for skyss så samordner vi det.

Info om program, løyper, gamle kart, startlister/ resultatlister (etterhvert) etc finnes her:
Lenke

Kommenter artikkel:FB logo KI logo

Ny forsying med klubbdrakter med sponsormerker er klare for salg

De som ønsker ny drakt til Midtnorsk Mesterskap (og alle andre) kan kjøpe løpstøy og overtrekksdrakter hos Dengerud/ Kvistad i Martensvei 9. De som har mulighet kan gjerne komme onsdag 13. august mellom klokken 19.30 og 22. Evt. en kveld senere når det passer.

Løpstrøye kort erm - kr. 500,-. Løpstrøye barnemodell (str.  150/ 160)  kr. 300,-.  Løpstrøye lang erm basic modell kr. 400,-.

Løpsbukse knekort - kr. 400,-.  Løpsbukse lange bein basic modell kr. 200,-.

Overtrekksjakke kr. 750,-. Overtrekksbukse kr. 550,-.

 

Kommenter artikkel:FB logo KI logo

I dag fikk Hovedløpsdeltagerne store utfordringer i kupert og vanskelig terreng på langdistansen som Verdal arrangerte i Blommen skisenter. Løypene startet i den bratte åsen vest for skisenteret før løperne kom innom samlingsplass for passering og ut på sisterunden i terrenget nord og øst for skisenteret.

Klubbens 3 minst rutinerte løpere som løp i C-klassene gjennomførte gode løp. Sigurd overbeviste med feilfritt løp og suveren seier. Sivert var uhenldig på 1 post og ble disket, men strekktidene viser at han har løpt bra på mange strekk. I jenteklassen gikk det nesten like bra med Grete som med Sigurd da hun kom på 2.plass etter nesten bomfritt løp, og etter løpet uttalte at neste år løper hun i den vanlige klassen.

14-åringene klarte ikke helt å følge opp suksessen fra sprinten, men jevne løp ga Vibeke 29.plass, Simen 32. og Birk 40.plass i klassene som hadde ca. 70 deltagere.

I 15-års klassene ble Lina nr. 45 og Jørgen nr. 44 etter litt flere bomturer enn de satte pris på.

De 3 16.års jentene våre fordelte seg på resultatlisten med Kjersti på 10.plass, Marit nr. 35 og Frida nr. 53. Strekktidene viser at Kjersti ledet etter 10 minutters løping, men 3 bommer på 2 minutter hver hindret enda bedre plassering. Marit viser løpsstyrke ved å vinne spurten begge dager og i tillegg seier på 1 annet strekk. Frida fikk en stor bom på 3.post, mens resten av løypa ble godt gjennomført.

Nå fortsetter løperne med O-landsleir frem til onsdag som leiren avsluttes med kretsstafett.

 

Kommenter artikkel:FB logo KI logo

Verdal OK arrangerte et flott Hovedløp i sprintorientering fra amfiet på Stiklestad. I strålende trøndervær fikk løperne utfordringer fra start i flatt skogsterreng før de kom inn på museumsområdet. Der var det kartbytte og passering i amfiet før de løp ut på en ny runde før det var målgang i amfiet.

Av våre løpere klarte 14-åringene seg best med Vibeke på 12.plass i jenteklassen mens Birk på 21. og Simen på 26. tok de siste premiene i gutteklassen. Av de øvrige gjorde noen gode løp, mens andre satser på å revansjere seg på langdistansen fra Blommen imorgen.

Fullstendige resultater ligger i Eventor 

Her vises alle Steinkjerløperne i aksjon idag:

Kommenter artikkel:FB logo KI logo

Arkivbilde av Sigurd Landsem Melhus og Jørgen Rannem Halse som er klar for HL. Planlagt fotoseanse på gårdagens trening regnet bort. Foto: Erling Bergh
Hovedløpet for aldersgruppa 14-16 år starter på Verdal i helga. Steinkjer OK stiller med hele 11 løpere, og er med det den største klubben i Nord-Trøndelag. Totalt er det nærmere 500 deltakere fra hele landet.
De fleste løperne kommer til Verdal på fredag, hvor Verdalsøra barne- og ungdomsskole er base. Lørdag er det sprint på Stiklestad. Løperne vil her få bryne seg på å løpe mellom mange gamle bygninger på museets område.
Søndag er det langdistanse fra Blommen skisenter. Blommenområde er et høydedrag som har beitedyr, så det er bra ryddig i de fleste plantefelt. Området har ikke noen store myrer, så det er ikke et typisk trønderterreng.

Etter at de to løpene er unnagjort, som regnes som uoffisiell NM for aldersgruppen, er det o-landsleir fram til og med onsdag, Leiren avsluttes med kretsstafett. Men før det skal deltakerne gjennom spennende dager med trening, gøy, sosialt, lagbygging og sikkert mye mer som de kreative verdalingene har funnet på. En ting som er sikkert er at det blir mye arti under leiren.

Ved at Steinkjer OK er den største NT klubben, har også klubben klart et av målene som ble satt for 3 år siden. Da nedfelte vi at vi skulle være størst ved HL på Verdal i 2014. Vi anslå da at Stjørdal ville bli den sterkeste konkurrenten, og det stemte også ettersom de stiller med hele 10 deltakere.

Følgende løpere deltar for Steinkjer OK:
Lina Kvitvang Benan, Frida Dahl, Kjersti Kvistad Dengerud, Vibeke Kvistad Dengerud, Jørgen Rannem Halse, Grete Kristiansen, Simen Eliassen Kvarme, Sigurd Landsem Melhus, Sivert Sem, Marit Ishol Skogan og Birk Barstad Sund.

For mer informasjon om HL og OLL se hjemmesiden til arrangøren Lenke

Oppfordre så mange som mulig å ta turen til Verdal i helga for å heia, og vi ønsker alle deltakerne våre lykke til.

Kommenter artikkel:FB logo KI logo

Kjersti på vei mot mål på dag fem.
Den svenske O-ringen med 17.500 deltakere ble avsluttet i dag i Sør-Sverige. I fem dager har familien Kvistad Dengerud løpt i skogene, og sanden, på kysten mot Østersjøen.
Kjersti Kvistad Dengrud tok en finfin 16. plass på etappe 4 og ble med det beste norske i D 16. Totalt etter fem løp ble det 57. plass sammenlagt.

Atle startet meget bra med en 3.plass. Endte på 5. plass sammenlagt, slått av svogern fra Kongsberg som vant klassen. Atle hadde en god siste dag, 3. plass og slo svogern på denne etappen!

Vi er også så storsinnet og tar med at familien Austmo Møller deltok, snart bosatt ved Leksdalsvatnet.

Kommenter artikkel:FB logo KI logo

Midt-Norsk mesterskap arrangeres iår av Stjørdals-Blink. Sprinten på fredag løpes i Stjørdal sentrum mens langdistansen på lørdag og stafettene på søndag arrangeres i Meråker.

 

Vi satser også iår på stor deltagelse fra Steinkjer og har leid samfunnshuset i Meråker til klubbovernatting hele helga. Klubben dekker kostnadene med overnatting. Det er kjøkken på samfunnshuset, så forholdene ligger godt tilrette for en sosial og artig kjempehelg.

 

Meld dere på selv til løpene på fredag (sprint) og lørdag (langdistanse) i Eventor senest 8.august, gjerne før. Klubben melder på stafettlag når vi ser hvor mange vi blir.

Kommenter artikkel:FB logo KI logo

Vålådalen søndag; Ny kjempedag i Vålådalens 3 dagers for Steinkjer løperne i dagens ekstra langdi [......]
Les hele artikkelen -->> Ny kjempedag i Vålådalens 3-dagers

Kommenter artikkel:FB logo KI logo

NRK sender fra alle VM-distansene. Sendetidene er: Lørdag  5/7    & [......]
Les hele artikkelen -->> VM i orientering på TV

Kommenter artikkel:FB logo KI logo

Kjersti Kvistad Dengerud åpnet O-festivalen i helga med et knalløp på sprinten. Bare fattige 25 se [......]
Les hele artikkelen -->> Kjersti andreplass på sprinten.

Kommenter artikkel:FB logo KI logo

Inderøy IL ønsker løpere fra Steinkjer OK velkommen til å delta på treningsløp søndag 29. juni på [......]

Kommenter artikkel:FB logo KI logo

Treningsløpet arrangeres i Paradisbukta fra kiosken ved badeplassen (samme sted som Byastafet [......]
Les hele artikkelen -->> Treningsløp mandag 23.juni

Kommenter artikkel:FB logo KI logo

Arrangementet i Paradisbukta ble godt gjennomført takket være en rutinert arrangø [......]
Les hele artikkelen -->> Byastafetten på Paradisbukta

Kommenter artikkel:FB logo KI logo

Brødtekst - erstatt denne teksten
Les hele artikkelen -->> Byastafett - film fra starten

Kommenter artikkel:FB logo KI logo

Er det flere som ønsker å løpe tre spennende løp rett over grensen? Starter 4. juli med sprint i [......]
Les hele artikkelen -->> Vålådalen 3-dagers.

Kommenter artikkel:FB logo KI logo

Her er lagoppstilling på Steinkjerlagene:   Steinkjer OK (9) NavnKlasseLagoppstill [......]
Les hele artikkelen -->> Lagoppstillinger Byastafetten

Kommenter artikkel:FB logo KI logo

Årets Byastafett arrangeres i Paradisbukta søndag 22. juni. Stafetten starter kl. 11. [......]
Les hele artikkelen -->> BYASTAFETTEN SØNDAG 22. JUNI

Kommenter artikkel:FB logo KI logo

Kakeboksen
kb